Yhteydenotto

Yhteydenotto

Voit lähettää meille kysymyksiä ja kommentteja kampanjasta palautelomakkeen avulla, soittamalla Trafin palvelunumeroon tai Autokierrätyksen veloituksettomaan palvelunumeroon 0800 05044.

Jos haluat tarkistaa, täyttääkö vanha autosi romutuspalkkion edellytykset, voit kysyä sitä Trafista tai uusia autoja myyvistä liikkeistä uuden auton hankinnan yhteydessä. Romuautojen vastaanottopisteet eivät pääse omista järjestelmistään tarkistamaan auton romutuskelpoisuutta.

Katso kuitenkin ensin kampanjaohjeista tai kysytyimmistä kysymyksistä, jos kaipaamasi vastaus löytyisi sieltä. Kysytyimpien kysymysten joukkoon on koottu yleisimpiä romutuspalkkion ehtoja koskevia kysymyksiä vastauksineen.

Auton tiedot on helppo tarkistaa Trafin sähköisistä palveluista

Oman auton tiedot, kuten käyttöönottovuoden tai tiedon siitä, onko auto ilmoitettu liikenteeseen, voi tarkistaa helpoiten Trafin oma asiointi -palvelusta. Auton liikennekäyttöön otto hoituu myös samassa palvelussa.

Trafin chat-palvelusta (arkisin klo 10-20) tai rekisteröinnin neuvonnasta, p. 029 534 5100 (arkisin klo 8–16.15) voi tarkistaa, milloin auto on ollut ilmoitettuna liikenteeseen tai poistettuna liikennekäytöstä.


Palaute

Tätä kautta voit lähettää kommentteja ja kysymyksiä romutuspalkkiokampanjasta yms. Kiitos aktiivisuudestasi!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.